Anoek de Lange, even voorstellen…

Anoek is in januari 2022 bij Before Sales komen werken, in eerste instantie als administratief medewerker. In korte tijd heeft zij alle ins en outs van het bedrijf leren kennen. Inmiddels is zij projectmanager, contentwriter, secretaresse, planner en divi-developer. Een spil in het web van Before Sales! Zij woont in Heerewaarden met haar vriend en zoontje. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met Engels voetbal, politiek, gamen, en lezen.

Als je een tijdmachine had, waar zou je dan heen reizen en waarom?
Ik zou naar het jaar 1492 willen gaan, naar de plek waar Columbus het continent Amerika ontdekte. Ik heb Latijns-Amerikastudies gedaan, en zou wel graag zijn gezicht willen zien toen ze land tegen kwamen! En nog meer land. En nog veel meer land…

Wat is iets wat iedereen een keer zou moeten proberen?
Alleen op vakantie gaan. Dat voelt misschien spannend en ongemakkelijk, maar je komt echt tot jezelf en tot nieuwe inzichten!

Anoek in drie woorden:
Rechtdoorzee, gestructureerd, toegewijd.

Wanneer is een werkdag geslaagd?
Ik maak elke dag een to-do lijstje, met de wensen van onze klanten en online groei in mijn achterhoofd. Als ik dat hele lijstje (of een realistische hoeveelheid daarvan) kan afvinken, ga ik met een tevreden gevoel naar huis!

Wat is jouw specialisatie?
Planning en structuur, overzicht bewaren en creëren. Ook ben ik tekstueel heel sterk, zowel in het redigeren als schrijven.

Anoek de Lange achter haar bureau aan het werk

Meer blogberichten

Een datadashboard: hét verschil tussen volgen en leiden
Iemand achter een videocamera om een video te maken voor op je website.

12 juli 2023Informatie

Video op je website
Dark mode beeld van code in de kleuren van het logo van Before Sales, ter illustratie van de blogpost Veilig en Verantwoord Online

28 april 2023Over Before Sales

Veilig en verantwoord online