Email-Marketing

Waarom e-mail Marketing?

E-mail marketing is een directe manier om je doelgroep te benaderen. De e-mails die naar (potentiële) klanten worden versuurd, zijn gebaseerd op online gedrag en voorkeuren. Andere vormen van ‘directe marketing’ zijn telefoneren en brochures uitdelen. Echter, in de praktijk komt het telefonisch zelden goed uit en op straat zijn mensen meestal gehaast. Maar bij e-mail marketing geef je klanten juist de kans om je bericht te lezen wanneer hun dat uitkomt. Je boodschap komt dan niet alleen beter over, maar je bereikt ook sneller meer mensen met een mailinglijst.

Het bereik en de verkoop van je bedrijf worden gestimuleerd door e-mail marketing. Jij kan je doelgroep heel gericht gaan bereiken met e-mails die je bedrijf, producten of diensten aanprijzen. Dat maakt dit een geweldige manier om nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen te delen.

 

 

De voordelen van onze service

Een grote mailinglijst helpt je het bereik van je bedrijf te vergroten. Ook is dit een goede tool voor klantenbinding. Ons team helpt je graag met het schrijven van goede e-mails die de juiste mensen bereiken. En je kiest zelf wat je in de spotlight zet. Zie hieronder onze service.

  • Standard; maandelijkse nieuwsbrief met een vast tarief.
  • Premium; wekelijkse nieuwsbrief met een vast tarief.
  • VIP; onbeperkt nieuwsbrieven versturen (prijs per nieuwsbrief).

We sturen de nieuwsbrijven uiteraard naar je hele mailinglijst en we zijn altijd op zoek naar uitbreiding van deze lijst. Daarom adviseren we je ook gebruik te maken van onze service voor je websitewebshop en sociale media. Dan nemen we je mee in het hele online marketing proces.

Heb je interesse in e-mail marketing? En ben je misschien ook benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

 

vrouw aan t werken

Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan:

8 + 6 =

Interessant:

pijl klein
Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Share This