Google Adwords

Google AdWords

Een effectieve manier om klanten te laten doorstromen naar je website of een bezoek te brengen aan jouw winkel of restaurant is door Google AdWords te gebruiken. Google AdWords zorgt ervoor dat jouw bedrijf bovenaan in de zoekmachine verschijnt door middel van een geavanceerd advertentie programma.

Zoekintenties consumenten

Omdat Google één van de grootste zoekmachines is, heeft het al veel informatie over de zoekintenties van de consument. Door deze kennis kan het een doelgerichte advertentie maken, en juist dit maakt het heel ideaal voor bedrijven. Google stuurt de advertentie dan naar de consumenten die er wellicht interesse voor hebben.

Op maat

Before Sales gaat hiermee aan de slag voor je, want Adwords moeten op maat worden gemaakt voor jouw bedrijf. Handig is wel als er een Marketing Campagne is, waaraan we de woorden kunnen koppelen voor Google. Aan de hand van die campagne, waarin je adverteert, koppelen we de woorden die naar jouw advertentie leiden. Dus concreet, je adverteert met een rood vintage vloerkleed, dan koppelen wij dit in Google AdWords waardoor je advertentie meteen bovenaan de zoekmachine verschijnt.

Marketing Campagne

Samen met jou als klant nemen we dit door en zorgen we voor zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website of webshop en natuurlijk helpen wij jou ook graag op weg met de Marketing Campagne voor jouw onderneming!

Interesse voor Google AdWords? Neem contact op met Before Sales.

bureau met spullen

Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan:

13 + 5 =

Interessant:

pijl klein
Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Share This