Before Sales bij Netwerk Brabant

Stefan Korthout heeft voor de maart editie van het magazine van Netwerk Brabant een artikel geschreven over Before Sales. Hierin wordt goed benadrukt dat een website of webshop gemaakt door Before Sales doelgericht wordt ontwikkeld en technisch uitstekend wordt uitgevoerd.

Before Sales combineert namelijk design, inhoud en techniek feilloos met elkaar. Er wordt begonnen met de klantvraag: “Heeft de klant genoeg aan een online uithangbord of is er behoefte aan een volledig digitaal platform?” Aan de hand van de antwoorden op deze vraag wordt digitaal maatwerk geleverd.

Stap voor stap wordt naar het uiteindelijke doel toegewerkt, dat voldoet aan de verwachtingen, eisen en wensen. Door goed door te vragen ontdekken klanten vaak dat er meer mogelijk is dan dat zij aanvankelijk dachten. Opdrachtgevers worden meegenomen in de ontwikkeling van hun website of webshop, zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Uiteindelijk staat er een uniek eindresultaat, waar ook nog nazorg en service voor geleverd worden.

Job Janssens is de drijvende kracht achter het bedrijf Before Sales. Vaak is hij namens Before Sales bij Netwerk Brabant aanwezig om mensen te ontmoeten die online groei kunnen bereiken met behulp van onze specialisten.

Lees het hele artikel hier de website van Netwerk Brabant of in het magazine.

Tekst: Anoek de Lange

Fotografie: Laurens Janus

Meer blogberichten

29 juni 2022Merkwaarde

Wat belooft Before Sales?

8 juni 2022Tips

Slimmere statistieken met GA4

16 mei 2022Tips

Websites met een doel