Magento logo 2
pijl klein

In Magento 2 maak je een professionele webshop met oneindig veel mogelijkheden. 

Wat is Magento 2?

Magento 2 is een open source systeem waarmee je gratis webshops kunt maken. Deze software installeer je op een server zodat jouw webshop 24/7 toegankelijk is voor iedereen over de hele wereld. Zo zorg je ervoor dat je producten dag en nacht bereikbaar zijn voor jouw doelgroep.

Waarom kiezen voor Magento 2?

Magento 2 is geschikt voor zowel de grote als kleine en middelmatige webshops. Door de enorme hoeveelheid mogelijkheden, maak je met Magento 2 een webshop waar je alle kanten mee op kunt.

Het aantal producten in je webshop vormt geen enkel probleem en je kunt complexe rekenmodules probleemloos implementeren. Jouw klanten kunnen veilig transacties uitvoeren en jij kunt de gegevens vertrouwd bewaren, dus je beheert makkelijk je klanten.

Met Magento 2 krijg je toegang tot een enorme hoeveelheid tools en het onderhoud van je webshop is eenvoudig. Uitgebreid je producten presenteren, nieuwsbrieven versturen en allerlei andere marketingacties, het kan allemaal. Kortom, met Magento 2 kies je voor een actuele, veilige, volledige en vooral ook een onderscheidende webshop.

A goal without a plan

Hoe lang duurt het bouwen van een webshop met Magento 2?

Jouw webshop bouwen kan best wel een tijdrovende klus zijn. Het opzetten en installeren van de server is in een dag gedaan, maar het inrichten van jouw webshop kost wat tijd. Dit hangt af van verschillende factoren zoals het aantal pagina’s, categorieën en producten.

Before Sales gaat voor een prettige samenwerking en streeft naar een toereikend eindresultaat. Voordat we aan de slag gaan met het bouwen van jouw webshop, kunnen we de wensen en ideeën bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee. Het verloop van de inrichting hangt af van de beschikbaarheid van productgegevens, foto’s en teksten.

Wij zijn een team dat de bal aan het rollen brengt en ervoor zorgt dat het proces continu doorgang kan vinden. Je kunt ervan uitgaan dat wij jou professionele hulp bieden met alles rondom jouw webshop.

Wat kost zo’n Magento 2 webshop?

Het is ongetwijfeld lastig om de kosten van jouw Magento 2 webshop vooraf aan te geven. Wij bouwen unieke webshops die per klant verschillend zijn, dus de totale kosten zullen afhangen van jouw behoeften en verwachtingen. We willen je natuurlijk wel een idee geven van wat mogelijk is en welke prijsklassen er zijn.

Je kunt ervoor kiezen om jouw webshop zelf in te richten. Wij voorzien je dan van een lege Magento 2 installatie die op een goede server draait. Dit scheelt ons een hoop tijd want dan hoeven wij de webshop niet in te vullen, maar houd er wel rekening mee dat onervaren gebruikers hier meestal veel tijd aan kwijt zijn. De kosten van zo’n lege installatie liggen natuurlijk lager dan wanneer je het ontwerpen en inrichten van je webshop volledig uit handen geeft. Maar als je hier weinig tot geen ervaring mee hebt zal het je wellicht een hoop tijd en moeite besparen als je dit aan ons overlaat.

Wat we uiteindelijk willen bereiken is dat je webshop bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf. Ben je al nieuwschierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we een afspraak kunnen maken om uitgebreid de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens krijg jij dan een goede prijsopgave van een op maat gemaakt plan voor jouw webshop.

Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan:

Privacy Policy

9 + 3 =

Share This