Magento logo 2
pijl klein

Magento 2 is een professionele webshop met oneindig veel mogelijkheden.

Wat is Magento 2:

Magento 2 is een open source systeem dat gratis kan worden gebruikt om een webshops te maken. Deze software dient op een server geïnstalleerd te worden zodat je website 24/7 bereikbaar is voor iedereen met internet. Zo is de webshop dag en nacht geopend en bereikbaar voor de hele wereld.

Waarom kiezen voor Magento:

Magento is vooral geschikt voor webwinkels met een flink aantal producten. Door de enorme hoeveelheid mogelijkheden is Magento geschikt voor de professionele webshops. Met Magento maak je een webshop waar je alle kanten mee op kunt. Het aantal producten in je webshop vormt geen enkel probleem en het is ook mogelijk complexe rekenmodules te implementeren. Daarnaast heeft de backoffice een enorme hoeveelheid tools om de klanten te beheren, nieuwsbrieven te versturen en vele marketing acties uit te voeren.

 

A goal without a plan

Hoe lang duurt het bouwen van een website met Magento 2:

Dit kan variëren en daar speelt vooral de behoefte een grote rol per klant en behoeft. Het opzetten van de server en installeren is in een dag gedaan. Het aanmaken van de pagina’s, artikelgroepen en het vullen van de database kan een tijdrovende klus zijn. Dat vereist namelijk een nauwe samenwerking. Bovendien spelen daarbij de beschikbaarheid van foto’s, een productdatabase, én teksten een grote rol. Before Sale is een partij die de bal aan het rollen brengt en houdt door in overleg met u de initiatieven te nemen. Daarbij hoort een uitgebreid startinterview zodat alle essentiële vragen beantwoord zijn zodat het proces continu doorgang kan vinden.

Wat zijn de kosten van een Magento website:

Dit is erg moeilijk vooraf aan te geven. Een lege Magento installatie die op een goede server draait en daarna volledig zelf door de klant gevuld wordt kan al vanaf € 500,00 geleverd worden. Houdt er wel rekening mee dat “onervaren” gebruikers behoorlijk wat tijd dient te investeren. Wil u de webshop maken volledig uit handen geven dan zal de prijs vanaf € 7500,00 euro bedragen. De vraag die je jezelf altijd moet stellen bij een investering is de “return of investment”. En dat maakt Before Sales uniek wij maken voor uw bedrijf niet alleen een website met webshop, maar wij zorgen er ook voor dat deze bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan:

Privacy Policy

15 + 8 =

Share This
Beoordeling door klanten: 10/10 - 5 beoordelingen