Onderhoud website & webshops

Waarom is onderhoud van websites en webshops belangrijk?

Net als dat auto’s op zijn tijd wat onderhoud nodig hebben, is dit ook het geval bij websites en webshops. Je wilt namelijk voorkomen dat deze bijvoorbeeld trager of gevoelig worden voor cybercrime.

Je website is gemaakt en ziet er goed uit. Er is nu wel onderhoud nodig aan je website voor groei op het internet. Een goed onderhoude website zorgt ervoor dat het aantal bezoekers blijft stijgen. Ook voor je webshop geldt dat wanneer deze eenmaal staat, je graag wilt blijven verkopen. Hierbij komt dus ook het nodige onderhoud kijken.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van websites en webshops. Door middel van nuttige updates en adviezen, zorgen we ervoor dat de online uitstraling van je bedrijf altijd up-to-date blijft. En we beschermen je tegen dreigende cybercrime om onnodige problemen te voorkomen.

Wil jij succesvol en veilig ondernemen op het internet? Laat ons je daar dan bij helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen bespreken hoe wij je website en/of webshop gaan onderhouden.

Blijf up-to-date

Wij werken met de meest recente software op onze server. Hiermee kunnen wij jouw website en/of webshop voorzien van goede, veilige en belangrijke updates.

Door middel van deze updates zorgen we ervoor dat jouw website en/of webshop uitstekend blijft functioneren. En dat bepaalde elementen er niet plotseling mee stoppen omdat deze niet meer ondersteund worden.

Voorkom dus onnodige problemen die hoge kosten veroorzaken door jouw website en/of webshop altijd up-to-date te houden via onze service. Het verschilt per bedrijf hoeveel onderhoud er gemiddeld nodig is, dus neem gerust contact met ons op om meer informatie op te vragen.

Wat zijn de voordelen van digitaal onderhoud bij Before Sales?

Je sluit bij ons een onderhoudscontract af voor een vast bedrag per maand. Wij nemen dan het onderhoud van je website en/of webshop volledig op ons. Ook beschermen we je tegen cybercrime.

Wij onderhouden je website en/of webshop met actuele programma’s zoals WordPress en Magento 2. Hiermee krijgen we toegang tot veel tools voor uitbreidingen en handige updates.

Het onderhoudscontract is inclusief hosting en updates. Naast het onderhoud kun je dan ook bij ons terecht voor vragen. We proberen dan vrijwel direct te reageren op werkdagen.

Ben jij op zoek naar een adres voor goed en veilig onderhoud van je website en/of webshop? Dan ben je bij Before Sales op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

A goal without a plan

Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan:

4 + 13 =

Interessant:

pijl klein
Share This