Before Sales is een bedrijf wat enorm goed meedenkt met opdrachtgever. Er zijn weinig woorden nodig en ze leveren professioneel werk. Daarnaast komen ze hun afspraken na en zijn goed bereikbaar. Wij raden het iedereen aan om met Before Sales samen te werken.

Mees Heijman

Eigenaresse DDC, Djazz Dance centre

 

Wie zijn wij?

Onze onderneming bestaat intussen al zo’n 15 jaar.  Wij zijn gestart als bedrijf in relatiegeschenken, die we middels een eigen drukkerij van een persoonlijke noot konden voorzien. Helaas is veel drukwerk naar de lagelonenlanden gegaan. Dat heeft er toe geleid dat wij onze machines hebben verkocht. Daarna zijn we doorgegaan als handelsonderneming in relatiegeschenken en bedrijfstextiel.

In de contacten met onze klanten kregen we vaak te horen dat ze op zoek zijn naar een totaaloplossing voor de afdeling sales. Deze klanten hebben daarbij weliswaar een doel voor ogen, maar het vinden van de juiste weg naar een succesvolle sale is lastig.  Als handelsonderneming in relatiegeschenken en bedrijfstextiel konden we hier slechts een beperkte bijdrage aan leveren.

In onze huidige benadering gaan we met onze klanten in overleg wat precies het actuele doel is. Als dat doel helder geformuleerd is, gaan we samen met de klant bespreken langs welke wegen dat het best gerealiseerd kan worden. We beschikken daarbij onder andere over de mogelijkheid om online campagnes in te zetten én we hebben expertise om website en marketing voor u te verzorgen. Ook hebben we kennis en ervaring met premiums, drukmogelijkheden  en reclame artikelen. Om dit alles op een professionele manier voor u te realiseren, werken we samen met diverse partners zoals grafische vormgevers, ICT-ers en bekende drukkerijen. Ook hebben we partnerships met logistieke professionals, kunnen we opslag faciliteren en stellen we promoteams samen voor het organiseren van Events.

Het DOEL door u bepaald; begeleid en verzorgd door ‘Before Sales’!

Uw doel:

  • meer omzet
  • meer naamsbekendheid
  • externe en interne loyaltieprogramma’s

 

Wij komen graag ons creatief voorstel presenteren!

Share This