Over ons

Before Sales is gespecialiseerd in online marketing en het maken van websites en webshops waarbij gebruik wordt gemaakt van populaire platformen en tools. In de loop der jaren hebben we ons relatief kleine team goed op de kaart gezet. We hebben een modern kantoor in Zaltbommel waar met veel passie en geavanceerde apparatuur wordt gewerkt aan mooie projecten.

Dagelijks wordt ons klantenbestand uitgebreid, zowel nationaal als internationaal. We hebben dan ook veel ervaring op de Duitse markt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en wij gaan altijd op zoek naar een onlineoplossing die past bij jouw bedrijf. Je bent dan ook van harte welkom voor een gesprek met één van onze specialisten. Dit kan op locatie maar mag ook telefonisch of door middel van een online meeting. Linksom of rechtsom, wij staan voor je klaar!

Contact

Het team

Jij hebt een doel voor ogen, wij begeleiden je vanaf het begin met creativiteit, competentie en ervaring.

Job Janssens

Founder, Lead developer, client relations

Anoek de Lange

Projectmanager

Kimberley van Irsel

UI/UX Specialist

Michelle Visser

Designer

Vera Best

Designer

Giel van Rossum

Developer

Dennis Noorlander

Developer in opleiding

Dani de Rooij

Developer in opleiding

Luuk Schouten

Developer in opleiding

Maakt ondernemers groter

Before Sales levert altijd kwaliteit! Die kwaliteit ligt in de liefde die wij hebben voor ons vak, namelijk online oplossingen creëren. Denk hierbij niet alleen aan het ontwikkelen van high-end websites en webshops, maar ook aan het lanceren van online marketingcampagnes. We hebben dan ook uitgebreide kennis van de beste Content Management Systemen (CMS) zoals WordPress en Magento 2. Daarnaast bieden wij nog véél meer mogelijkheden want wij denken maar al te graag met je mee. Neem dus gerust contact met ons op.

 • Maak je website gebruikersvriendelijk
  vac-svg

  • Laat in één oogopslag zien wat de gebruiker kan vinden op jouw website. En breng hem of haar in actie door middel van effectieve prikkels.

 • Sta strak in de lak
  vac-svg

  • Onderscheid jezelf van de concurrentie door middel van strakke grafische ontwerpen op je website en/of sociale media.

 • Kom hoger in Google
  vac-svg

  • Maak je website vindbaar in Google door middel van effectieve SEO-strategieën op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

 • Groei met je bedrijf
  vac-svg

  • Ga geen enkele uitdaging uit de weg en laat je bedrijf groeien met behulp van pasklare ideeën en A tot Z online oplossingen.