Onderhoud website & webshops

Waarom video marketing?

Mensen zijn vaak visueel ingesteld, dus in de praktijk blijkt dat online gebruikers eerder kiezen voor een video bekijken dan een tekst lezen. In een video kun je jouw bedrijf, producten of diensten aanprijzen. Over het algemeen zijn video’s informatiever en overtuigender dan teksten. Maar nog beter is een combinatie van beide, want dan spreek je de meeste mensen aan. Lees hier hoe we korte en krachtige teksten schrijven. En lees hieronder hoe we met video’s je naamsbekendheid gaan vergroten.

Video’s zijn een geweldige marketing tool met veel mogelijkheden. We maken bijvoorbeeld bedrijfsfilms, informatie filmpjes en advertenties. Deze plaatsen we dan op je sociale media, website of webshop. Bij het maken van de video’s denken we aan passende ontwerpen en we zorgen ervoor dat de video’s in goede kwaliteit beschikbaar zijn op mobiele telefoons, laptops en computers.

De rode loper

Samen met jou gaan we op zoek naar de beste manier om je bedrijf te promoten met beeldmateriaal. We houden rekening met wat je in beeld wilt hebben, dus wat is relevant en wat niet? Welke stijl past bij je bedrijf, formeel of juist informeel? Zie je jezelf op de video’s of toch liever een visueel ontwerp? Het kan allemaal. Ons team komt met een op maat gemaakt plan dat de rode loper uitrolt voor jouw onderneming. 

Heb je interesse in video marketing? Of wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.

A goal without a plan

Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan:

5 + 2 =

Interessant:

pijl klein
Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Share This