Wordpress logo
pijl klein

Meer dan 455 miljoen websites gebruiken al WordPress. En jij?

Flexibel, mooi, gemakkelijk in gebruik en doeltreffend.

Wat is WordPress?

WordPress is een van de meest gebruikte programma’s om websites te maken. Daarom is er veel informatie over te vinden op het internet en er is een enorme hoeveelheid plug-ins (uitbreidingen) te verkrijgen.

Het opzetten van jouw website is hierdoor veel gemakkelijker en daarom ook niet onnodig duur. Je kunt jouw website eventueel zelf bijhouden of dit aan ons overlaten voor een gepaste prijs. 

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is ideaal voor jouw bedrijf als je uitgebreid wilt vertellen over jouw speciale aanbod en tegelijkertijd je bedrijfsnaam vindbaar wilt maken op het internet.

Door het ontwikkelen van dé ideale web-structuur kun je jouw doelgroep informeren over je bedrijf algeheel en je producten of diensten onder de aandacht brengen. Met een wervende inhoud en een fris design maak je potentiële klanten warm voor jouw bedrijf.

Een voordeel van WordPress is dat onderhoud en vernieuwing vrij gemakkelijk gaat. Hierdoor is jouw website altijd up-to-date. Het is natuurlijk wel handig als je hier de nodige kennis van hebt, maar daarom helpen wij je hier graag bij. 

 

Hoe lang duurt het bouwen van een website op WordPress?

Met de juiste informatie en input kan jouw website binnen een week gebouwd worden. Maar dat hangt natuurlijk ook af van het aantal pagina’s en de inhoud hiervan. Het aanleveren van de juiste foto’s en teksten is eveneens van belang voor het opzetten van jouw website.

Wat kost zo’n WordPress website?

Wij denken al te graag met je mee. Daarom geven wij je de mogelijkheid om je website zelfstandig in te richten of dit juist aan ons over te laten.

Als je ervoor kiest om zelf je website in te vullen, verzorgen wij de hosting en installeren we WordPress inclusief een ontwerpmodule. Uiteraard kun je dan alsnog rekenen op onze professionele ondersteuning als je er toch niet helemaal uitkomt. De kosten liggen dan wat lager dan wanneer je ons de volledige website laat ontwikkelen en inrichten. Wat jij in totaal aan jouw website kwijt bent hangt af van jouw wensen en in hoeverre je het proces aan ons overlaat.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we het plan voor jouw website uitgebreid kunnen bespreken onder het genot van een bak koffie of thee. Vervolgens krijg je snel een goede prijsopgave van een op maat gemaakt plan voor jouw website.

Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan:

5 + 14 =

Share This