Wordpress logo
pijl klein

28% van de websites gebruikt WordPress software. Flexibel, mooi, gemakkelijk in gebruik en doeltreffend.

Wat is WordPress:

WordPress is een van de meest gebruikte programma’s om websites te maken. Er is daarom veel informatie te vinden op internet en er is enorme hoeveelheid plugins (uitbreidingen) te verkrijgen. Het opzetten van een website is hierdoor vrij gemakkelijk en daarom ook niet zo duur. Je kunt de site gemakkelijk zelf bijhouden of uitbesteden tegen een relatief laag tarief.

Waarom kiezen voor WordPress:

WordPress is ideaal voor bedrijven die uitgebreid willen vertellen over hun speciale aanbod en daar door tevens de bedrijfsnaam vindbaar willen maken op internet. Door het ontwikkelen van een ideale webstructuur kun je klanten iets vertellen over je producten of diensten, ligging en contactmogelijkheden. Door een wervende inhoud en design kun je potentiële klanten warm maken voor uw bedrijf. Een voordeel van WordPress is dat men de site vrij eenvoudig kan bijhouden en vernieuwen. Hierdoor is de website altijd up-to-date.

 

Hoe lang duurt het bouwen van een WordPress website:

Met de juiste informatie en input kan dezet binnen een week gebouwd worden. Maar dat hangt natuurlijk ook van het aantal pagina’s af. Het aanleveren van de juiste foto’s en teksten is eveneens van belang voor het opzetten van een website.

Wat zijn de kosten van een WordPress website:

Ook een site zelf maken behoort bij ons tot de mogelijkheden. Wij verzorgen de hosting en installeren WordPress inclusief een ontwerpmodule. De kosten liggen dan rond de 120,00 per jaar. Je kunt dan altijd rekenen op professionele ondersteuning als je er niet helemaal uitkomt. Maar wij kunnen uiteraard ook de volledige website voor u verzorgen. De kosten variëren dan € 500,00 tot € 3000,00 De uiteindelijke kosten hangen af van welk deel u zelfs voor uw rekening neemt en welk deel u liever aan ons overlaat.

Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan:

5 + 11 =

Share This
Beoordeling door klanten: 10/10 - 5 beoordelingen