Cases

Op de werkvloer van Before Sales wordt vol inzet en met veel hart voor de zaak gehandeld. En wij zijn trots op ons werk. Hieronder zie je een selectie van onze recente projecten.

Luc's Bakery

Een functionele en snelle webshop bouwen voor een bakker uit Echt, Limburg, die met zijn versgebakken brood, broodjes, taarten en vlaaien heel Nederland wil bereiken… Daar had Before Sales wel trek in! Met de webshop wilde Luc Clout inspelen op de veranderende en moderniserende markt. Before Sales zorgt er samen met hem voor dat dat gaat lukken.

Lees Meer

Femlie

Een knus, gezellig winkeltje in Zaltbommel dat dezelfde sfeer en de unieke diensten zoals de gratis inpakservice en het samenstellen van cadeaupakketten ook online wilde aanbieden. Maatwerk voor de klant was belangrijk, maar de webshop moest ook gebruiksvriendelijk worden aan de achterkant, om het snel wisselende assortiment makkelijk aan te passen.

Lees Meer

Converta Klantenportaal

Converta is een toonaangevende en deskundige speler op het gebied van het snijden van materialen op rol. Bij Before Sales hebben we een voorraadportaal ontwikkeld met behulp van Laravel. We hebben een API-koppeling met AFAS gemaakt om alle voorraadgegevens per klant te integreren en deze om te zetten naar rollen.

Lees Meer

BoVli Solutions

BoVli Solutions wilde een super snelle website, waarmee ze snel klanten kunnen binnenhalen. Wij van Before Sales hebben dit voor ze gerealiseerd!

Lees Meer

Socium

Om hun nieuwe kantoor te laten zien, wilde Socium een nieuwe frisse website. Voor een hedendaags design die hun bedrijfscultuur weerspiegelt, zijn ze bij ons aan het juiste adres!

Lees Meer

Actiedent

Wij hebben een nieuw bestelsysteem voor de webshop van Actiedent gerealiseerd, waardoor hun klanten sneller en beter kunnen bestellen!

Lees Meer

Detailzone

Detailzone heeft een geweldig aanbod van autopoets en detailing producten. Dit is een snelgroeiende markt. Juist dan levert een webshop veel meerwaarde op!

Lees Meer

Auto073

Auto073 staat bekend als dé garage van Den Bosch. En dat stralen ze nu ook online uit met een nieuwe, mooie en doeltreffende website van Before Sales!

Lees Meer

Bootbemiddeling.nl

De verkoop van boten is booming, dus dit is het moment om Bootbemiddeling.nl naar een hoger level te tillen. Wij gaan ze hiermee helpen met effectieve SEO!

Lees Meer

@work

Bij @Work vinden thuiswerkers een professionele werkplek. Even een weg van thuis en rustig werken. Before Sales heeft voor @Work een strakke en technische site neergezet zodat iedereen eenvoudig een werkruimte kan huren.

Lees Meer

Jachthuren.nl

Jachthuren.nl regelt heerlijke vaarvakanties voor liefhebbers in binnen- en buitenland. Om de service te verbeteren, laten zij een nieuwe site bouwen met een maatwerk template. Dan zijn ze bij Before Sales aan het juiste adres!

Lees Meer

Food brokers

Food Brokers verkoopt wereldwijd meer 25.000 goederen per jaar. Met de blik op de toekomst laten zij het team van Before Sales een nieuwe site bouwen. Zo blijft deze internationale handel gewoon op rolletjes lopen.

Lees Meer