Branding bij
Before Sales

Hoe kan jij je doelgroep overtuigen om de producten van jouw bedrijf te kopen? Dat is simpel: door een ‘brand’ (merk) te creëren. Je ‘brand’ is de naam, het ontwerp of ander kenmerk dat jou onderscheidt van de concurrentie.

Een doel, waarden en beloften!

Je producten kunnen makkelijk worden gekopieerd door andere bedrijven in de markt, maar je merk blijft altijd uniek. Dit geeft vorm aan je bedrijf, en je geeft de klant een reden om jouw producten te kiezen boven die van de concurrentie.

Als je merk eenmaal staat, kun je het aantal loyale klanten verhogen door producten te leveren die aansluiten bij wat jouw merk belooft. Door middel van goede ‘branding’ strategieën gaat je merk ook bijdragen aan de reputatie van je bedrijf.

Wij maken gebruik van effectieve ‘branding’ tools om een uniek merk voor jouw bedrijf te creëren, die jouw klanten een geweldige beleving laat ervaren. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Redesign

Na verloop van tijd evolueer je als ondernemer; je bedrijf groeit en je vergroot je aanbod. Maar laat vooral ook je huisstijl meegroeien met je bedrijf.

Je ziet regelmatig dat de huisstijl, waaronder het logo, online design etc. (social media, website of webshop), niet echt meer passen bij het desbetreffende bedrijf.

Als dit ook bij jou het geval is, ziet de buitenwereld jou niet zoals je bent. Ook beperkt dit de groei van je bedrijf, dus zorg dat je bijblijft!

Naarmate je bedrijf volwassen wordt, wordt een volwassen huisstijl, waaronder een professioneel en frist logo, steeds belangrijker.

Onze UI-designers helpen je hier graag bij! Zie hier een prachtig voorbeeld van een gerestyled logo. Dat wil jij toch ook?

Een opvallend logo: daar pluk jij de vruchten van!

Wat zijn nu de belangrijkste voordelen van een opvallend logo? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Een opvallend logo trekt de aandacht
  • Een opvallend logo maakt een sterke eerste indruk
  • Een opvallend logo is de basis van jouw bedrijfsidentiteit
  • Een opvallend logo is merkwaardig
  • Een opvallend logo onderscheidt jou van de concurrentie
  • Een opvallend logo bevordert de merkloyaliteit
  • Contact

Onze Diensten