Websitescan
bij Before Sales

Heb je het gevoel dat je kansen laat liggen met je huidige website? En haken je klanten af voordat ze hun doel bereikt hebben? Doe dan de gratis paginascan of kies voor onze uitgebreide website scan, en ontdek hoe jij je website met User Experience kunt verbeteren. Onderscheid jezelf van je concurrent.

UX helpt jouw klant om zijn doel te behalen.

Middels de website scan brengen we in kaart welke verbeteringen we adviseren door te voeren. Een website moet immers het doel van je klant vervullen, daarom is het belangrijk om te weten wie je klant is, wat ze willen bereiken op je website en met welk doel jij je website bouwt.

We bieden een uitgebreide website scan aan, waarbij we allereerst zullen kijken naar wie je klant is. Hierbij zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Daarna gaan we aan de slag met diverse tools op het gebied van user experience. Bijvoorbeeld door doelgroep onderzoek, user flows en persona’s te ontwerpen. Uiteraard leveren we hierin maatwerk, en zal dit per website verschillen. Wil je meer weten over UX-design, lees dan onze blog.

Wil je meer weten over de uitgebreide website scan, dan ben je aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met onze UX-specialist, of vraag hier onder de gratis paginascan aan als voorproefje.

Constant Improvement

Constant verbeteren is belangrijk voor jouw website want je bedrijf groeit en de markt is in beweging. Maar ook de behoefte van je klant verandert en beweegt mee met de wereld om ons heen. De oplossing die je initieel had bedacht. kan morgen een frustratie zijn voor je klant. Daarom is het belangrijk om je website te blijven verbeteren, feedback te vragen en te optimaliseren met de informatie van vandaag.

Meld je hier aan voor de gratis paginascan!

Onze Diensten