Boot-bemiddeling

‘Een nieuw jaar, nieuwe doelen, nieuwe uitdagingen!’

Bootbemiddeling.nl gaat voor goud! Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar de ervaren jachtmakelaars uit Kerkdriel gaan in 2021 weer met frisse moed verder. De verkoop van boten is booming, dus dit is hét moment om het bedrijf naar een nóg hoger level te tillen.

Opdracht

Een nieuw jaar komt met nieuwe doelen en nieuwe uitdagingen. Jowi Verwaal, die momenteel aan het roer staat bij Bootbemiddeling.nl, wil het bereik van zijn bedrijf vergroten – laten wij van Before Sales daar nu aan te pas komen. Eerst stellen we een meetbaar en haalbaar doel, dan kan de uitdaging beginnen.

Opvallend creatief

Met sterke Google Ads campagnes, opvallende designs en creatieve SEO teksten, houden we het doel binnen bereik. Ook gaan we Bootbemiddeling.nl waar nodig ondersteunen op social-media. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende merken en types jachten, en ze hebben in de afgelopen jaren bewezen dat ze snel en tegen eerlijke prijzen kunnen verkopen. Met onze SEO activiteiten gaan we dan ook volledig inzetten op dit Unique Selling Point.

Nieuwe doelen behalen

Bedankt voor het vertrouwen, Jowi Verwaal en het team van Bootbemiddeling.nl! We kijken ernaar uit om jullie te helpen in dit proces naar meer online succes. Laten we samen mooie kansen creëren en nieuwe doelen behalen!

Met de hulp van Before Sales hebben wij onze doelgroep snel en beter leren kennen. Nu kunnen wij gericht adverteren en gaan wij vol inzetten op SEO.

Bootbemiddeling

Auto073

@work

Auto073

@work