@work

Thuiswerken is de toekomst. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd; zij kunnen nu een professionele werkplek huren voor een dag(deel), maar ook voor langere periodes. Met een site van Before Sales is de nieuwe onderneming alvast goed begonnen

Vraag

Flexplekken in Zaltbommel

Bij @Work vinden thuiswerkers een positief werkklimaat waar zij de beste resultaten kunnen behalen – wat zij thuis niet altijd kunnen realiseren. En @Work heeft ontzettend veel mogelijkheden: verschillende werkruimtes en equipment.

Wij hebben ervoor gezorgd dat alles overzichtelijk blijft op de website door een custom design te ontwikkelen met een compacte lay-out. Zo krijgt elke thuiswerker gelijk een goede indruk van @Work.

Ook komen de unieke verkooppunten van @Work duidelijk naar voren op dit maatwerk template. Maar bovenal, thuiswerkers kunnen eenvoudig een werkruimte reserveren met het technische reserveringsysteem dat actuele beschikbaarheid aangeeft.

Huisstijlelementen
Typography

ceraPRO
Fieldwork light


Fieldwork regular

detailzone hero

Oplossing

Alles op een rijtje

Hierbij al onze werkzaamheden op een rijtje:

  • WordPress website (met dark mode) gebouwd;
  • Een eigen reserveer plug-in ingevoegd;
  • Custom post type WordPress (afspraken);
  • Betalingssysteem met iDeal geïmplementeerd;
  • Super strak design ontworpen;
  • Gebruiksvriendelijk, snel en geautomatiseerd reserveersysteem (incl. facturatie) gemaakt.
groote hero detalzone
groote hero detalzone
groote hero detalzone
quote

Een goede start is belangrijk voor een nieuw bedrijf. Met de nieuwe site kunnen wij dit realiseren. Een fantastische presentatie; bedankt Before Sales!

quote

@work

Bootbemiddeling

Jachthuren

Boot

Jacht