Jachthuren

Bij Jachthuren.nl gaat de klant op een heerlijke vaarvakantie. Hij huurt een prachtig motorjacht en geniet van de schitterende natuur tijdens het varen. Met een nieuwe site kunnen de jachthuurders uit Kerkdriel nog meer klanten blij maken!

Vraag

Eenvoudig boeken.

De klant van Jachthuren.nl is een liefhebber van watersport of heeft altijd al eens met een jachten willen varen en maakt die droom dan eindelijk werkelijkheid.

Dit is een duidelijke doelgroep. Hier hebben wij de site dan ook op ingericht. En het technisch sterke boeksysteem is volledig klantvriendelijk.

Door middel van een API wordt de site gekoppeld met boeksystemen zoals Booking.com, Airbnb en Nicols. Hiermee laten wij gelijk onze expertise zien!

Opdracht

Nieuw en maatwerk.

Iedereen kan een bootvakantie boeken bij Jachthuren.nl – ook zonder vaarbewijs. En dit kan in binnen- en buitenland. Daarom is een ijzersterke website een must-have.

Dan is Before Sales het juiste adres. Wij maken een optimaal functionerende site met een maatwerk template waarbij de klant centraal staat.

Hierbij hoort natuurlijk een custom design met een strakke lay-out. En pakkende, maar bovenal, overtuigende teksten om nóg meer nieuwe klanten te werven.

detailzone hero
detailzone hero

Oplossing

Online boeken

“Varen doe je samen”, zegt Jachthuren.nl. Dan staat uitstekende servicevoorop. Probleemloos boeken maakt daar onderdeel van uit.

De klant kijkt ernaar uit om te genieten van het schitterende uitzicht over de rivieren en uitwaarden. En de voorafgaande handelingen mogenabsoluut niet in de weg staan.

Het boeksysteem dat wij hebben gemaakt laadt supersnel en werkt eenvoudig. Hierdoor kan iedereen daarmee uit de voeten. Boeken was nog nooit zo makkelijk!

Oplossing

Alles op een rijtje

Hierbij al onze werkzaamheden op een rijtje:

  • Maatwerk geleverd in Laravel;
  • Custom template gebouwd;
  • API-koppeling gemaakt met Booking.com en Airbnb;
  • Twee landing pages gelanceerd;
  • Custom boekmodule ingebouwd;
  • UX & UI design ontworpen;
  • De site SEO vriendelijk gemaakt.
detailzone hero
groote hero detalzone
groote hero detalzone
groote hero detalzone
quote

Met de nieuwe site kunnen wij onze doelgroep nog beter bereiken. Before Sales werkt planmatig en denkt met je mee. Bedankt!

quote

Jachthuren

@work

Food brokers

@work

Food