Foodbrokers

Food Brokers verkoopt jaarlijks meer dan 25.000 consumptiegoederen wereldwijd. Dat maakt ze een van de grootste Nederlandse exporteurs op dit vlak. Met de blik op de toekomst hebben zij ons alvast een customlanding pages laten lanceren.

Vraag

Optimale snelheid.

Snelheid is enorm belangrijk bij het ontwerpen van websites. En het stimuleert de verkoop. Daarom hebben wij de snelheid geoptimaliseerd zodat pagina’s supersnel laden en verkoopactiviteiten probleemloos verlopen.

Food Brokers streeft ernaar leider te zijn in alle doelmarkten. Dit doen ze door de focus te leggen op sublieme kwaliteit, goede prijzen en uitstekende service. Met de op maat gemaakte landing page kunnen zij zich nu volledig richten op de toekomst.

redesign

Frisse start.

Unieke verkooppunten van Food Brokers zijn onder andere de ervaring, toegankelijkheid, kwaliteit en snelle levertijden. Om de internationale handel nog verder door te laten groeien gaan zij voor een frisse start online.

Dat doe je natuurlijk met een nieuwe site van Before Sales. Wij hebben een custom landing page gelanceerd binnen een periode van slechts twee weken. Het design is in WordPress uitgewerkt en Google vriendelijkgebouwd.

Alle teksten zijn Engelstalig en op maat geschreven door de tekstschrijver van Before Sales. Dit geeft cliënten van Food Brokers een nog betere ervaring. En er is een sterke fundering gelegd voor eventuele uitbreidingen van de website.

detailzone hero
detailzone hero

Oplossing

Alles op een rijtje

Hierbij al onze werkzaamheden op een rijtje:

  • Custom landing page binnen twee weken gelanceerd;
  • WordPress design ontworpen;
  • Engelstalige teksten geschreven;
  • Goede fundering gelegd voor uitbreiding;
  • Google vriendelijke website;
  • De snelheid geoptimaliseerd.

Opdracht

Landingspage met potentie

quote

Dankzij de nieuwe site kunnen wij onze plannen voor de toekomst eindelijk werkelijkheid maken. Bedankt voor deze topprestatie!

quote

Food brokers

Jachthuren

Detailzone

Jacht

Detail