Detailzone

Detailzone is een start-up in de wereld van autodetailing, maar Vasco Hulzen heeft al jaren ervaring in deze snelgroeiende markt. Wij mogen Vasco en het team van Detailzone helpen om een succesvolle webshop op te bouwen.

Vraag

Opdracht

Detailzone heeft een geweldig aanbod van polijstmiddelen, poets en de bijbehorende accessoires. Ook voorzien zij de klant van goed advies zodat deze producten effectief gebruikt worden. Nu is het zo dat detailzone een start-up is, dus wij mogen ze helpen om een succesvolle webshop vanaf de bodem op te bouwen. Dat begint natuurlijk bij een eigen huisstijl die vervolgens ook in de webshop herkenbaar word.

Huisstijlelementen

Typography

ceraPRO
ceraPro thin

ceraPro regular

ceraPro bold

detailzone hero

Oplossing

Een goede webshop!

Juist wanneer de vraag naar goede producten en diensten hoog is, levert een webshop veel meerwaarde op. Voordat we een goede webshop neerzetten, moet natuurlijk wel de nodige voorbereiding gedaan worden. We maken de webshop in Magento 2. Dit is een actueel programma met ontzettend veel mogelijkheden in een eigen template, waardoor we alle kanten op kunnen met de webshop van Detailzone.

groote hero detalzone
quote

Een doordacht plan. Een uniek design. Een maatwerk template. En snel. Before Sales heeft een topprestatie geleverd!

quote

Detailzone

Food brokers

Auto073

Food

Aut073