evenwicht

De juiste marketing tools in balans, leveren het beste resultaat.

Online Marketing:

Before Sales heeft een geweldige kennis op het gebied van online marketing. Jij hebt een doel met je bedrijf en wij kunnen jou helpen om doeltreffend te werk gaan.
Er komt veel kijken bij online marketing, maar met een goede samenhang van de juiste marketing tools kun jij het beste uit jouw bedrijf halen. Ons doel is om jouw bereik te vergroten en dat doen we door middel van verschillende sociale media platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google AdWords en YouTube.

Het maximale der uit haalen.

Je ziet vaak dat ondernemers niet het maximale uit hun online promotie halen, omdat zij geen onderbouwd plan hebben en daardoor niet de gewenste doelgroepen misloopt. Dit soort ongerichte marketing levert hooguit enkele toevalstreffers op en blokkeert afzet en continuïteit. Wij vinden dit een verspilling van geld en energie.
Wij gaan juist vlot en planmatig te werk. Eerst bespreken we idee├źn, wie je wilt bereiken en welk doel je voor ogen hebt. Daarna ontwerpen wij een online marketing campagne die helemaal past bij jouw wensen, je bedrijf en je doelgroep. Dit ontwerpen we uiteraard nadat we ons verdiept hebben in je bedrijf en een doelgroep onderzoek hebben uitgevoerd.

Sociale media

Je zult verbaasd zijn van hoeveel je kunt bereiken met een goede uitstraling op diverse sociale media. Daarom streven wij naar een mooi eindresultaat door middel van de juiste en actuele marketing mix en de daarvoor geschikte communicatiemiddelen.

Youtube logo
linkedin logo
Google Adwords logo
Facebook logo
Share This
Beoordeling door klanten: 10/10 - 5 beoordelingen