Marketing bij
Before Sales

Als je website of webshop eenmaal staat, wil je ook gaan ondernemen. Er zijn altijd mogelijkheden die je nu niet ziet. Before Sales biedt effectieve marketing strategieën en tools om het succes van je bedrijf te verhogen.

Promoten en verkopen op internetsnelheid!

Wij werken aan de hand van een persoonlijk en op maat gemaakt plan voor jouw bedrijf. De vier P’s van marketing staan voor Product, Prijs, Plaats en Promotie. Dit zijn gelijk ook de belangrijkste onderdelen in jouw marketing mix.

Eerst bepalen we wat jouw product uniek maakt. Daarna kijken we hoe je mee kunt concurreren op de markt door een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vervolgens bekijken we op welke plaats we je doelgroep bereiken. Uiteindelijk kan de promotie beginnen.

Wil jij bezoekers omzetten naar klanten? Wil je meer potentie op de nationale en/of internationale markt? Dan ben je aan het juiste adres. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met een van onze marketingspecialisten.

Meer winst uit je bedrijf

Als je meer rendement uit je bedrijf wilt halen, is het van belang dat je je bereik vergroot. Daar kan Before Sales jou bij helpen. Wij richten ons op actuele marketing tools, zoals e-mail, social media, display advertising, SEO en Google Ads.

Maar ook offline zien wij mogelijkheden, waaronder adverteren in huisbladen of folders. Wij verzekeren je, linksom of rechtsom, dat je meer omzet kunt genereren.

Je doelen behalen!

Bij Before Sales vind jij oplossingen om wél je doelen te behalen! Meer business creëren vanuit de beste marketing tools, dat wil jij toch ook?

Contact

Onze Diensten