evenwicht

De juiste marketing tools in balans, leveren het beste resultaat.

Wat is online marketing en waarom is dit zo belangrijk?

Bij online marketing benutten we de digitale mogelijkheden om het doel en de producten of diensten van jouw bedrijf te verspreiden naar je doelgroep. We maken hierbij gebruik van de beste marketing tools zoals e-mail, sociale media, display advertisingSEO en Google Ads.

Je ziet vaak dat ondernemers niet optimaal gebruik maken van de online mogelijkheden, omdat zij geen onderbouwd plan hebben en daardoor de doelgroep mislopen. Daarom gaan wij planmatig te werk door de meest actuele marketing mix te gebruiken. Op deze manier gaan we je helpen doeltreffend te zijn.

Het doel dat we voor ogen hebben met online marketing is om het bereik van jouw onderneming te vergroten en nieuwe bezoekers van je website of webshop om te zetten naar klanten. Zo hebben wij graag een bijdrage aan het succes van jouw onderneming.

Plan van aanpak

Voordat we aan de slag gaan met online marketing, bespreken we het plan van aanpak. We ontwerpen een online marketing campagne die helemaal past bij jouw bedrijf, doelgroep en wensen. Dit ontwerp is gebaseerd op de 7 p’s van de marketing mix; product, promotion, price, place, people, process en physical evidence.

  1. Product; je producten of diensten aanprijzen en vindbaar maken.
  2. Promotion; bezoekers omzetten naar klanten.
  3. Price; concurrerend ondernemen op het internet.
  4. Place; bezoekers je bedrijf, producten en diensten laten ervaren.
  5. People; wie ben jij, wat is je doelgroep en wat brengt jullie samen?
  6. Process; welk doel heb je voor ogen? En hoe ga je doeltreffend zijn?
  7. Physical evidence; de juiste online uitstraling voor je bedrijf.

Aan de slag

Online marketing is een proces dat tijd en geduld nodig heeft, maar wat je hiermee uiteindelijk kunt bereiken is het allemaal waard. Het is belangrijk dat dit proces actief blijft, want zodra je bedrijf begint te groeien is het natuurlijk wel de bedoeling dat dit zo blijft. 

Wil jij meer succes met je bedrijf? Dan kan ons marketing team je daar bij helpen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we de mogelijkheden eens kunnen bespreken. En laten we mooie resultaten gaan behalen met behulp van een actuele marketing mix die bij jou past.

Youtube logo
linkedin logo
Google Adwords logo
Facebook logo
Share This