Social media

Wat is het voordeel van sociale media?

Het zit zo, je klanten zijn actief op sociale media dus dit is de ideale plek om je doelgroep te bereiken. Vrijwel iedereen scrolt dagelijks even door zijn tijdlijn op bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn.

Je doelgroep is op sociale media ontvankelijker voor berichten dan elders. En dat is precies waarom sociale media je bedrijf herkenbaar maakt. Dit is een handige manier om meer verkeer naar je website of webshop te leiden, maar je kan hiermee ook het aantal bezoeken aan de deur verhogen. Dat hangt helemaal af van hoe je het aanpakt.

Een groot voordeel van sociale media is dat het gratis is. Je maakt gratis een bedrijfspagina en kunt kosteloos berichten plaatsen. Op populaire platformen zoals Facebook en Instagram kun je nog meer meer mensen bereiken door je berichten een ‘boost’ te geven. En je kan dan aangeven welke mensen je wilt bereiken, dus je specificeert je doelgroep. Je betaalt daar dan wel wat voor, maar dat is het allemaal waard.

Nog een reden om actief te zijn op sociale media is om niet achter te lopen op je concurrentie, want waarschijnlijk zullen zij deze geweldige marketing tool ook gebruiken. Maak je bedrijf vindbaar, genereer meer omzet en krijg loyaliteit onder de klanten door sociale media.

Ten slotte geeft sociale media je bedrijf een prachtige uitstraling online. Potentiële klanten maken snel kennis met je bedrijf en hebben toegang tot je producten of diensten. Tevreden klanten kunnen een ‘aanbeveling’ achterlaten om nieuwe klanten te winnen. Kortom, sociale media brengt jou samen met je klanten.

Hoe gaan we het doen?

Eerst gaan we kijken welke vorm van sociale media bij jou past. Dit zijn vaak de populaire platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook kan het een goed idee zijn om video’s te plaatsen op YouTube, of het contact tussen jou en je klanten verbeteren met een zakelijke WhatsApp. Dit zijn allemaal actuele platformen. Maar het hangt van jou af welke we vooral zullen gebruiken, wat jouw bedrijf is uniek.

Als je bedrijfspagina eenmaal staat, is het wel belangrijk dat je actief blijft. Dat kost wat tijd, maar dat is het zeker waard. Sociale media laat jou op een leuke en eigentijdse manier adverteren. En er ontstaat een directe interactie met je klanten.

Wij zijn een jong en energiek team dat veel ervaring heeft met sociale media. En we kennen de weg door deze platformen als geen ander. In het kort, we kunnen er mee lezen en schrijven. We helpen je graag meer uit je bedrijf te halen met sociale media. Samen kunnen we je doelen behalen.

Heb je interesse in een bedrijfspagina op sociale media? Wil jij meer potentiële klaten bereiken? En je klanten tevreden houden? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Neem snel contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

A goal without a plan

Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan:

2 + 15 =

Interessant:

pijl klein
Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Share This