Succesvolle websites

Before Sales heeft inmiddels ruim vijf jaar lang ervaring met het bouwen van succesvolle websites en webshops. Om projecten gegarandeerd tot een succes te laten leiden werken wij aan de hand van een zelfbedacht stappenplan. Zo nemen we de opdrachtgever mee van begin tot eind!

We beginnen het liefst met een internetprojectplan. Aan de hand van een vragenlijst worden de verwachtingen, wensen en eisen in kaart gebracht. Hierop volgend maken wij een schematische indeling van de website, de blauwdruk aan de hand waarvan de website gebouwd gaat worden.

Daarna gaat onze designer aan de slag met de “look and feel” van de website, hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien. Zodra de opdrachtgever hier akkoord op geeft gaan onze developers aan de slag met het implementeren van het design op de ontwikkelomgeving. Gaandeweg wordt hier ook de content op gevuld met foto’s en teksten. Deze kunnen door de opdrachtgever aangeleverd worden, maar uiteraard kan Before Sales hier ook wat in betekenen!

Ook na de implementatie moet de opdrachtgever weer akkoord geven en worden de laatste dingen op gecontroleerd, voordat de website live gaat. Dankzij de verschillende controlemomenten voorkomen we verrassingen achteraf, en komen we altijd tot een eindresultaat waar iedereen tevreden mee is! Benieuwd naar welke succesvolle websites wij al gebouwd hebben? Dit kan je zien op onze cases pagina.

Tekst: Anoek de Lange

Meer blogberichten

Een datadashboard: hét verschil tussen volgen en leiden
Iemand achter een videocamera om een video te maken voor op je website.

12 juli 2023Informatie

Video op je website
Dark mode beeld van code in de kleuren van het logo van Before Sales, ter illustratie van de blogpost Veilig en Verantwoord Online

28 april 2023Over Before Sales

Veilig en verantwoord online