Website & Webshops

Waarom een website?

Een website is gemaakt om potentiële klanten te bereiken en bekendheid te geven aan jouw bedrijf. Het is dus van belang dat jouw website er mooi, overzichtelijk en up-to-date uitziet.

Met de juiste website zorg je ervoor dat bezoekers snel een goede (eerste) indruk krijgen van jouw bedrijf. En je wilt natuurlijk dat jouw website de toegankelijkheid van wetenswaardigheden – die belangrijk zijn voor bezoekers – verbeterd.

Wij maken websites die erop gericht zijn om jouw doelgroep te bereiken en hun vervolgens van de juiste informatie te voorzien. Eerst bedenken we samen met jou een concept met de juiste uitstraling voor je bedrijf en de doelgroep, dan kan de ontwikkeling van jouw website beginnen.

Websites maken we in WordPress. Dit is een flexibel, mooi en doeltreffend programma. WordPress is gemakkelijk in gebruik en heeft veel plugins waardoor je veel uitbreidingsmogelijkheden hebt met je website.

Het doel dat we voor ogen hebben met jouw website is om je bedrijf nog toegankelijker te maken voor je doelgroep. Zo vergoten we zowel het bereik als de naamsbekendheid van je bedrijf.

Waarom een webshop?

Een goede webshop verbetert de bekendheid van jouw producten en diensten. Wat hierbij een grote rol speelt is dat informatie, collecties en aanbiedingen eenvoudig gevonden kunnen worden door bezoekers.

Wanneer de webshop eenmaal staat, wil je ook graag gaan verkopen. Daar heb je een goed plan voor nodig. Wij gaan planmatig te werk en ontwikkelen een doelgerichte webshop die niet alleen zorgt voor meer verkoop, maar ook de naamsbekendheid van je bedrijf verbetert.

We ontwikkelen webshops met Magento 2. Dit is een systeem met heel veel mogelijkheden en het is geschikt voor webshops van alle groottes. Er zijn veel tools en plugins beschikbaar waardoor je met Magento 2 een webshop maakt waarmee je alle kanten op kunt.

Kortom, een webshop heeft veel voordelen, maar je hebt wel de juiste kennis nodig om deze te benutten. En daar kunnen wij je bij helpen.

Op zoek naar de juiste website en/of webshop voor jouw onderneming?

Dan ben je bij Before Sales aan het juiste adres. Wij zijn een enthousiast team dat veel ervaring heeft met het ontwikkelen van websites en webshops in WordPress en Magento 2.

Ons doel is om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen. Een passende website en/of webshop helpt hier enorm bij. De programma’s die we gebruiken zijn actueel en betrouwbaar. Meer dan 455 miljoen websites gebruiken al WordPress en het aantal webshops dat gebruik maken van Magento 2 stijgt aanzienlijk snel.

Door ‘outside the box’ denken, zijn we altijd op zoek naar uitbreidingen van jouw website en/of webshop, zodat deze door kan groeien tot een herkenbaar, succesvol en groter verdienmodel.

We kunnen je ook helpen om je potentie op de internationale markt te vergroten door je website en/of webshop in meerdere talen toegankelijk te maken, zodat iedereen jouw bedrijf kan vinden.

Jouw bedrijf is uniek en die uitstraling willen we online doorzetten. Heb je interesse om een website en/of webshop door ons te laten maken? Neem dan contact met ons op. En laten we er iets moois van maken.

A goal without a plan

Vraag vrijblijvend een offerte of adviesgesprek aan:

1 + 6 =

Interessant:

pijl klein
Ga naar

Ga naar

Ga naar

Ga naar

Share This