Actiedent

ActieDent is dé partner voor de dentale specialist. Op deze webshop zijn makkelijk protheses voor tanden en kiezen te bestelen, net als hulpmiddelen, slijpschijven en andere onmisbare producten voor het plaatsen en onderhouden van tandprotheses. Het is een familiebedrijf waar 'personal touch' centraal staat.

Vraag

Opdracht

Deze personal touch moest dus ook in de website terugkomen. ActieDent heeft een hele specifieke doelgroep, maar wel een heel groot assortiment van meer dan 30.000 producten die allemaal beschikbaar moeten zijn en snel besteld moeten kunnen worden. De website moest een eigen bestelmodule hebben, en gekoppeld zijn met het boekhoudsysteem van Exact.

actiedent hero

Oplossing

Een goede webshop!

De webshop is gebouwd met Magento 2 en er is een maatwerk template voor gecreëerd. De uitdaging met zo'n groot assortiment is de toegankelijkheid. Before Sales heeft een maatwerk plugin gemaakt: de Tandenselector. Hiermee zijn snel tandprotheses te bestellen aan de hand van een stappenplan. Zo is de potentiële klant niet veel tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste tand, kleur of merk prothese.

quote

Wij zijn heel blij met de gemaakte besteltool van Before Sales, hierdoor kunnen onze klanten beter en sneller bestellen.

quote

Actiedent

Detailzone

Socium

Detailzone

Socium