Socium

Socium levert diensten als accountancy en advies over belasting, bedrijven, subsidie, herstructurering, familie en personeel aan opdrachtgevers verspreid door heel Nederland.

Vraag

Een nieuwe overzichtelijke website

Naast dat Socium in 2021 verhuisd zijn in naar een nieuw kantoorpand in Zaltbommel, wilden zij ook een nieuwe website met frisse kleuren, met een goed overzicht van de geleverde diensten en een duidelijke weergave van wie zij zijn. Het speerpunt van deze website was dat hij goed toegankelijk moet zijn. Als kantoor zijn ze goed bereikbaar en hanteren ze een no-nonsense beleid. Socium is zeer professioneel, maar is daarnaast informeel en staat dicht bij de ondernemer. Ieder individu wordt persoonlijk behandeld naar zijn eigen wensen. Deze bedrijfscultuur moest dan ook zichtbaar worden op de website.

Opdracht

Nieuw en maatwerk.

Na het ontwerpen van een wireframe is er een persoonlijk design voor Socium gemaakt in Sketch. Aan de hand daarvan is er in WordPress een custom template gemaakt. Verder verzorgt Before Sales ook de praktische zaken als het beheren van de URL, het hosten van de website inclusief een onderhoudscontract. Het live gaan van de website is vervolgens aangekondigd via Social Media. Ook voor deze posts is een design gemaakt.

detailzone hero

Oplossing

Een bijzondere website

Hiervoor hebben we veel herkenbare foto`s toegevoegd aan de website, zodat bedrijven uit de regio een gevoel van herkenning ervaren. We hebben veelvuldig gebruik gemaakt van ronde elementen omdat dit vriendelijker overkomt, en dus niet té zakelijk: precies de uitstraling die Socium als bedrijf heeft en wil hebben. Omdat Socium graag de klant zelf persoonlijk spreekt is de Call To Action (CTA) het in contact komen met de klant. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door direct contact op te nemen met Henrik en Pieter via hun mobiele nummers.

groote hero detalzone
groote hero detalzone
groote hero detalzone
quote

Wij wilden een toegankelijke website die ons nieuwe kantoor liet stralen. Na de samenwerking met Before Sales, heeft onze nieuwe site een eigentijds design en door de ronde vormen een benaderbare look.

quote

Socium

Actiedent

BoVli

Actiedent

BoVli