bovli-logo

BoVli Solutions

BoVli Solutions biedt verschillende automatiseringsdiensten voor retailers en het MKB. Van telefonie tot IT-diensten en camerabeveiliging: hun kennisgebied is breed. Wat ze ook voor je doen, ze zorgen er graag voor dat het werkt. Zoals jij dat wilt.

Vraag

Opdracht

Voor BoVli is het belangrijk dat de website een professionele uitstraling heeft, supersnel is en technisch goed in elkaar zit. Er moet probleemloos tussen de pagina’s genavigeerd kunnen worden zonder vertraging. Het achterliggende doel hiervan was om snel nieuwe klanten binnen te halen en binnen te houden.

Oplossing

Nieuwe website
met meer tractie

Om dit voor elkaar te krijgen heeft Before Sales volledig maatwerk geleverd. Er is geen gebruik gemaakt van een Content Management System (CMS) als WordPress. De website is volledig in code geschreven met HTML, PHP en CSS. Dit gaf Before Sales de mogelijkheid om de wensen, eisen en verwachtingen van BoVli tot in de puntjes uit te werken. Voor de mailafhandeling heeft Before Sales Sendgrid geïnstalleerd. Deze maildienst zorgt ervoor dat mails van het bedrijf niet in spam- of reclameboxen terechtkomen, maar in de inboxen van de klanten. Zo gaat er nooit meer een mailtje verloren!

groote hero detalzone
quote

Na een goed gesprek met Job, werden onze wensen en eisen snel in een duidelijk design omgezet. Het implementeren van dit design verliep ook zeer vlot en netjes.

quote

BoVli

Socium

Foodbrokers

Socium

Foodbrokers