Converta

Converta is een toonaangevende en deskundige speler op het gebied van het snijden van materialen op rol. Met hun uitgebreide kennis en expertise bedienen ze opdrachtgevers uit diverse sectoren, zowel nationaal als internationaal. Converta is de go-to partner voor een breed scala aan snijopdrachten. Wat Converta onderscheidt, is de combinatie van diepgaande knowhow, geavanceerde apparatuur en jarenlange ervaring. Deze factoren stellen hen in staat om altijd de juiste snijoplossing te bieden die voldoet aan de specifieke behoeften van hun klanten. Of het nu gaat om het snijden van verschillende materialen, het leveren van complexe vormen of het bereiken van hoge precisie, Converta staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met een bewezen staat van dienst en tevreden klanten in diverse industrieën, is Converta de betrouwbare partner die u zoekt voor al uw snijprojecten. Hun focus op uitmuntendheid en klanttevredenheid zorgt ervoor dat ze voortdurend streven naar de beste resultaten.

Vraag

Opdracht

Converta werkt met AFAS om zijn klanten inzicht te geven in de beschikbare voorraad. Converta beheert zowel zijn eigen voorraad als die van zijn klanten. Het bedrijf werkt met voorraad in lopende meters en wil graag dat klanten kunnen zien hoeveel rollen er op voorraad zijn. Hoewel AFAS de lopende meters bijhoudt, ontbrak het systeem aan informatie over het aantal rollen zodra ze zijn gesneden. Daarom heeft Converta Before Sales gevraagd om een voorraadportaal te ontwikkelen, waarmee klanten direct toegang hebben tot de actuele voorraadinformatie. Dit initiatief heeft niet alleen invloed op de efficiëntie van de bedrijfsvoering, maar ook op het aantal telefoontjes dat Converta moet beantwoorden. Dit succesverhaal laat zien dat door de juiste investering te doen en slim te automatiseren, direct winst kan worden behaald.

Oplossing

Voorraad portal gekoppeld aan AFAS

Bij Before Sales hebben we een voorraadportaal ontwikkeld met behulp van Laravel. We hebben een API-koppeling met AFAS gemaakt om alle voorraadgegevens per klant te integreren en deze om te zetten naar rollen. Het voorraadportaal is voorzien van slimme filters en een zoekveld, waardoor klanten van Converta eenvoudig en snel hun voorraad kunnen bekijken. Dit vormt de basis van de applicatie, en we zullen deze verder uitbreiden met meer informatie voor deze klant, zoals product specificaties en certificeringen.

Als je ook geïnteresseerd bent in het automatiseren van processen binnen jouw bedrijf om efficiënter te werken, neem dan contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Converta

@work

Luc's Bakery

@work

Luc's bakery