Luc's Bakery


Een functionele en snelle webshop bouwen voor een bakker uit Echt, Limburg, die met zijn versgebakken brood, broodjes, taarten en vlaaien heel Nederland wil bereiken… Daar had Before Sales wel trek in! Met de webshop wilde Luc Clout inspelen op de veranderende en moderniserende markt. Before Sales zorgt er samen met hem voor dat dat gaat lukken.

Voor 17:00 besteld, morgen vers in huis. Een snelle bakker die een snelle webshop wilde. Door scherpe afbeeldingen springt de geur van versgebakken brood bijna van je scherm af. Een warme en uitnodigende huisstijl en een nieuw logo maken dit project helemaal af.

Vraag

De opdracht

De oude website van Luc’s bakery was opgebouwd met veel plug-ins. Dit maakte de website traag, onoverzichtelijk voor het beheer en lastig te onderhouden. Snelheid was dus een van de belangrijkste speerpunten! Met een strak en nieuw design, inclusief een nieuw logo, heeft de hele huisstijl van het bedrijf een moderne facelift gekregen.

Opdracht

De uitdaging

Alle functionaliteiten van de oude webshop moesten wel in de nieuwe webshop terugkomen… maar dan op snelheid! De uitdaging zat hem in om niet weer heel veel plug-ins te downloaden. Plug-ins maken het leven makkelijk, maar ze kunnen applicaties ook vertragen en nodeloos complex maken. Before Sales heeft goed gekeken naar welke plug-ins er nou ècht nodig waren, en onderzocht wat we eventueel zelf konden bouwen. Er is gekozen om te bouwen in het Magento 2 Luma Theme, en deze hebben wij helemaal aangepast naar ons design, en dus ook zelf gestyled. Daarnaast heeft Before Sales zich verdiept in de customer journey en de gebruiksvriendelijkheid, om het doen van een bestelling ook zo simpel en vlot mogelijk te laten verlopen.

detailzone hero
detailzone hero

Oplossing

Alles op een rijtje

Hierbij al onze werkzaamheden op een rijtje:

  • Snelheid door zo weinig mogelijk plug-ins
  • Gebruiksvriendelijkheid dankzij de easy checkout
  • Module om zelf verjaardagstaart samen te stellen
  • Standaard Magento 2 Luma Theme naar maatwerk design gestyled
  • Blijven doorontwikkelen en verbeteren van de webshop
  • lucsbakery.nl
quote

Met de nieuwe site kunnen wij onze doelgroep nog beter bereiken. Before Sales werkt planmatig en denkt met je mee. Bedankt!

quote

Luc's Bakery

@work

Food brokers

@work

Food