Femlie Cadeaushop


Een knus, gezellig winkeltje in Zaltbommel dat dezelfde sfeer en de unieke diensten zoals de gratis inpakservice en het samenstellen van cadeaupakketten ook online wilde aanbieden. Maatwerk voor de klant was belangrijk, maar de webshop moest ook gebruiksvriendelijk worden aan de achterkant, om het snel wisselende assortiment makkelijk aan te passen.

Persoonlijke aandacht, duurzame producten en gratis inpakservice, een webshop die aanvoelt alsof je in de winkel zelf staat. Femke die altijd klaarstaat voor vragen, suggesties, pakketten samenstellen. Gebruikersvriendelijkheid aan de voor- en achterkant van de webshop.

Vraag

De opdracht

De webshop moest knusheid, gezelligheid en duurzaamheid uitstralen. Ook moest de persoonlijke aandacht van Femke overal te voelen zijn, alsof je in de fysieke winkel zou staan. Omdat het assortiment regelmatig wisselt is de gebruiksvriendelijkheid van groot belang. Zowel aan de voorkant voor de klanten, als aan de achterkant voor Femlie, om makkelijk producten toe te voegen aan het assortiment, of ze er weer uit te halen.

Webshop

De uitvoering

De webshop is gebouwd in de Divi builder van WordPress. Er is een koppeling gemaakt naar de groothandel waardoor bestelde artikelen direct via de achterkant in de webshop terechtkomen. Door het snel wisselende assortiment is dit een enorme tijdswinst! Om dit kleine en lokale winkeltje online te laten groeien hebben we een affiliate marketingcampagne opgezet. Dit betekent dat er op verschillende plekken online naar Femlie verwezen wordt om bepaalde producten daaraan te schaffen. Daarnaast verzorgt Before Sales de Facebook Ads en is er een Google Ads campagne opgestart.

detailzone hero
detailzone hero

Oplossing

Alles op een rijtje

Hierbij al onze werkzaamheden op een rijtje:

  • Divi webshop in WordPress
  • Koppeling met groothandel voor tijdwist
  • Knusse sfeer, persoonlijke aandacht en duurzame producten
  • Affiliate marketing, Facebook Ads, Google Ads
  • Gratis inpakservice, cadeaupakketten op maat
quote

Samen met Femke van Femlie hebben we magie gecreëerd in de vorm van een naadloze webshopervaring, waarbij gebruikerservaring een belangrijke rol speelt. Ontdek het zelf!

quote

Femke

@work

Luc's Bakery

@work

Food