Before Sales, je online doel binnen bereik!

Cases

Luc's Bakery

Een functionele en snelle webshop bouwen voor een bakker uit Echt, Limburg, die met zijn versgebakken brood, broodjes, taarten en vlaaien heel Nederland wil bereiken… Daar had Before Sales wel trek in! Met de webshop wilde Luc Clout inspelen op de veranderende en moderniserende markt. Before Sales zorgt er samen met hem voor dat dat gaat lukken.

Lees Meer

Femlie

Een knus, gezellig winkeltje in Zaltbommel dat dezelfde sfeer en de unieke diensten zoals de gratis inpakservice en het samenstellen van cadeaupakketten ook online wilde aanbieden. Maatwerk voor de klant was belangrijk, maar de webshop moest ook gebruiksvriendelijk worden aan de achterkant, om het snel wisselende assortiment makkelijk aan te passen.

Lees Meer

Converta Klantenportaal

Converta is een toonaangevende en deskundige speler op het gebied van het snijden van materialen op rol. Bij Before Sales hebben we een voorraadportaal ontwikkeld met behulp van Laravel. We hebben een API-koppeling met AFAS gemaakt om alle voorraadgegevens per klant te integreren en deze om te zetten naar rollen.

Lees Meer

Onze Diensten

Blogberichten

Een datadashboard: hét verschil tussen volgen en leiden
Iemand achter een videocamera om een video te maken voor op je website.

12 juli 2023Informatie

Video op je website
Dark mode beeld van code in de kleuren van het logo van Before Sales, ter illustratie van de blogpost Veilig en Verantwoord Online

28 april 2023Over Before Sales

Veilig en verantwoord online
lees meer